SYLWESTER 2016/17 Dodaj Ofertę/Login Kontakt Katalog Mapy Sylwestrowe Domek Na Sylwestra O której Nowy Rok Pogoda w Sylwestra Pogoda w Święta Filmy Kamery Ciekawostki Kalendarz 2017 Kalendarz 2016 Kalendarz Świąt
Gadżety
Tapety Zegary/Liczniki
Reklama w serwisie
Artykuły
Długie Weekendy 2017 Kalendarz rok 2017 MMXVI Inne Kalendarze Kalendarz rok 2016 Żydowski Nowy Rok Przebrania na Bal Sylwester dla grupy
Inne
GADŻETY SYLWESTROWE POMYSŁY NA PRZEBRANIA Prezenty pod Choinkę Kupony Zniżkowe Nowy Rok Księżyc Dziś Pełnia Księżyca Kalendarz Online Imieniny

Zobacz Kto Pierwszy Wita Nowy Rok

Poniższa tabela pokazuje, o której godzinie w jakim kraju (regionie) witany jest Nowy Rok. Jeśli znajdujesz się w innej strefie czasowej niż Polska, kliknij w odpowiedni wiersz, a tabela pokaże godziny według Twojej strefy czasowej.

Kto i o której godzinie wita Nowy Rok
Jak widać z tabeli, pierwszy kraj, który wita Nowy Rok, to Line Islands (Wyspy Line, Sporady Środkowopolinezyjskie) m.in Wyspa Kirimati i wyspa Karoliny. Na tych wyspach Nowy Rok przywitają już o 11:00 rano polskiego czasu. Australia będzie witać Nowy Rok troszkę później - w Sydney o 15:00 polskiego czasu. Potem czas na Azję i Rosję (w Pekinie 17:00, w Bangkoku 18:00, w Dubaju 21:00, w Sankt Petersburgu i Moskwie Nowy Rok przyjdzie o godzinie 22:00 naszego czasu). A o której godzinie przywitamy Nowy Rok w Polsce? Polska przywita Nowy Rok oczywiście o naszej godzinie 0:00. Następnie Nowy Rok witać będą w Londynie ,Lizbonie, Madrycie (1:00), Ameryce - w Nowym Jorku, Waszyngtonie o 6:00 rano naszego czasu, w Los Angeles, Las Vegas Nowy Rok będą świętować o 9:00. Powitanie Nowego Roku skończy się na świecie o naszej godzinie 13:00 na wyspach Baker i Howland.

Narzędzie dzięki uprzejmości unitarium.com, oryginał znajduje się tu: New Year, What Time?
Kliknij na odpowiednią lokalizację aby zmienić strefę czasową

Czas Lokalny Strefa Czasowa Lokalizacja
02:00 (the following day) UTC+14 Line Islands (Kiribati, Caroline Island)
01:00 (the following day) UTC+13 Nukualofa
00:00 (the following day) UTC+12 Auckland, Petropavlovsk-Kamchatsky, Suva
23:00 UTC+11 Magadan, Nouméa
22:00 UTC+10 Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:00 UTC+9 Pyongyang, Seoul, Tokyo, Osaka, Yakutsk
20:00 UTC+8 Beijing, Hong Kong, Irkutsk, Kuala Lumpur, Manila, Perth, Taipei, Singapore, Ulan Bator
19:00 UTC+7 Bangkok, Jakarta, Hanoi, Krasnoyarsk
18:00 UTC+6 Almaty, Dhaka, Omsk
17:00 UTC+5 Karachi, Maldives, Tashkent, Yekaterinburg
16:00 UTC+4 Baku, Dubai, Muscat, Mauritius, Seychelles , Samara, Tbilisi
15:00 UTC+3 Addis Ababa, Antananarivo, Baghdad, Dar es Salaam, Doha, Kampala, Kuwait City, Manama, Moscow, Nairobi, Riyadh, Saint Petersburg, Sana'a
14:00 UTC+2 Amman, Beirut, Istanbul, Nicosia, Athens, Damascus, Cairo, Tripoli, Khartoum, Lubumbashi, Lusaka, Harare, Cape Town, Helsinki, Jerusalem, Bucharest, Sofia, Kiev, Tallinn, Riga, Vilnius
13:00 UTC+1 Algiers, Berlin, Kinshasa, Lagos, Yaoundé, Paris, Rome, Bern, San Marino, Valletta, Praha, Brussels, Amsterdam, Wien, Bratislava, Warsaw, Budapest, Ljubljana, Zagreb, Belgrade, Skopje, Stockholm, Oslo, Copenhagen, Luxembourg, Monaco, Madrid, Tunis
12:00 UTC (UTC+0) Accra, Dakar, Monrovia, Dublin, Casablanca, London, Lisbon, Reykjavík, Canary Islands
11:00 UTC-1 Azores, Cape Verde
10:00 UTC-2 Fernando de Noronha, South Georgia and the South Sandwich Islands
09:00 UTC-3 Buenos Aires, Montevideo, Rio de Janeiro, Sao Paulo
08:00 UTC-4 Asunción, Bridgetown, Halifax, Roseau, Saint George, Santo Domingo, San Juan, Santiago, Port of Spain
07:00 UTC-5 Toronto, Ottawa, New York City, Washington D.C., Havana, Nassau, Kingston, Bogotá, Detroit, Lima, Quito
06:00 UTC-6 Chicago, Minneapolis, Mexico City, Houston, Dallas, Winnipeg, San Salvador, San José, Guatemala City, Tegucigalpa, Panama City
05:00 UTC-7 Calgary, Denver, Hermosillo, Phoenix
04:00 UTC-8 Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Vancouver, Tijuana
03:00 UTC-9 Anchorage, Juneau
02:00 UTC-10 Honolulu, Papeete
01:00 UTC-11 Apia, Pago Pago
00:00 UTC-12 Baker Island, Howland Island
Prezenty i pomysły na prezenty na różne okazje

Ostatnio dodane oferty


Sylwester W Karczmie Soplicowo - Warszawa
Warszawa Karczma Soplicowo

SYLWESTER W HYDROZAGADCE 2016 | Warszawa
Warszawa Klub Hydrozagadka

Sylwester W Gdyni Czyli TUPOT BIAŁYCH MEW
Gdynia Hotel Nadmorski****

Bal Sylwestrowy 2016/2017 W Orchowie
Orchowo Gościniec Nad Stawem

Bal Sylwestrowy 2016 Pod Warszawą - Zagórze
Okuniew Hotel Willa Zagórze

Sylwester W Górach W Beskidzie Wyspowym
Węglówka Gościniec pod Lubomirem

Zabawa Sylwestrowa 2016 W Pobliżu Koszalina
Niekłonice FARMA NIEKŁONICE

Sylwester W Centrum Krakowa Przy Małym Rynku
Kraków Śródmiejski Ośrodek Kultury

SYLWESTER ŚWIĘTA 2016/2017-USTKA APARTAMENT
USTKA Apartament na wydmie w Ustce

Sylwester W Porcie Lotniczym Olsztyn-Mazury
Szymany Port Lotniczy Olsztyn-Mazury

Bal W Ośrodku Kultury ARSUS Warszawa
Warszawa Ośrodek Kultury Arsus

Maskowy Bal Sylwestrowy W Rytmach Latino !
Wrocław Tropical Dance Studios

Sylwester W Africano Shisha Bar Wrocław
Wrocław Africano Shisha Bar

Sylwester 2016 Z Dala Od Miasta
Radęcin Brzozowy Zagajnik




Masz konto na Facebook'u? Daj się powiadomić o imprezach sylwestrowych.